מתכון קליל וקייצי לגלידת שמנת ביתית
שושי: ככה הצלחתי לפנק את הילדים ביום חם, גלידת שוקולד טעימה ואיכותית במרקם רך ונעים!
משך הכנה – 10 דקות
חומרים ל-750 גר׳
1 שמנת מתוקה
100 גר׳ סוכר
כף אחת של שוקולית
רעיונות לתוספות:
שברי עוגיות
פירות טריים
ריבות
פתיתי שוקולד מריר
ריבת חלב
אופן הכנה
1. מקציפים שמנת מתוקה עם 100 גר׳ סוכר וכף שוקולית.
2. כשהקצפת כמעט מוכנה מוסיפים את התוספת הרצויה ומערבבים בתנועת קיפול.
3. 5-6 שעות במקפיא כשכל שעה מערבבים בעדינות את הגלידה כדי לשבור את אפקט הקרח.
4. לא תספיקו להגיד ״אייס״ ולא יישאר כלום בתבנית.